nombor bertuah anda

Ads 468x60px

rakan-rakan terhebat

Friday, 27 July 2012

berhabuk dah

asalamualaikum, hai kawan2, haha,, sudi pun korang membaca aku punye blog.

macam mana korang punya ramadhan? cantik or tak cantik?

maksud aku cantik tu, puasa cukup? teraweh penuh tak? solat? cukup? cun, cantik!!!!!

haha,, hope korang jage la ye, bulan2 puase ni aku nak jugak cerita puase aku macam mane, haha,,

actually puase aku skrg agak menyedih kan, yela, korang bayang kan la, dalam bulan puase aku punye exam, test, quiz, class lewat, hew hew hew,,, dugaan,, haha,,

tapi alhamdulillah la, sebab semua tu buat aku lebih pandai menguruskan masa. and cun lagi, boleh tak tido petang, sebab ptg2 ni kalau kite tido buat otak kita lembab, so, berjage, tahan jela, tunggu je sampai buke, lepas buke, amik kau, kau nak bantai tido sampai sahur pun boleh, haha,, tapi, korang kene la jage waktu solat ye,, kah kah kah....^.^

aku tau korang mesti lapar sekrang ni kan? haha
sabar2,, sikit je lagi,, sikit je lagi nak berbuke,, kah2,, kah kah kah.....

k la,, nak chow,, need to go, nak layan helo bro,, tolong masak boleh? haha,, feveret,, kah2,, ^.^
 chow...

1 comments:

si cuya said...

pijol :') selamat perpuasa..selamat berbuka..selamat ber tarawih...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...