nombor bertuah anda

Ads 468x60px

rakan-rakan terhebat

Tuesday, 30 August 2011

kehidupan suami dan isteri

asalamualaikum n hello kitty,, haha,, korang2 semua apa khabar? sihat lah ye harapnya sebab tipu la tak sihat, dah raya2 ni mesti la korang makan pun tak henti2...=P
actually aku bukan nak cerita pasal makan2 ni, tak kene mengena pun dalam entry aku kali ni, haha,, tapi tak pela,, pembuka introduction, haha,, cewah,,^.^
cerita pasal raya, pasal puasa ni, korang tentu2 la tau kan, mesti la persiapan dia,, walah,, macam ada pertangan gitu. tapi tak mengapa, itulah tandanya, HARI RAYA!!!
bila je cerita pasal persiapan sana persiapan sini, mesti la pakai perbelanjaan yang besarkan? 
duit, duit, duit!!!!! haish!!! penat fikir pasal duit,, betul tak? kalau bagi orang kaya mungkin tak la,, ops!!!! gurau,,
hidup ni life memang selalu berpasangan bukan? mesti la, kalau tak, korang duduk la sorang macam katak bawah tempurung, tapi kalau bawah tempurung tu ada pasangan korang po, korang tak boleh nak survive.. apa la aku cerita ni,, haha,, 



lelaki saving + perempuan saving = alhamdulillah
lelaki boros + perempuan boros = ya Allah
lelaki boros + perempuan saving = amin
lelaki saving + perempuan boros = xboeh pakai
perempuan saving + lelaki saving = alhamdulillah
perempuan boros + lelaki saving = alhamdulillah
perempuan saving + lelaki boros = nauzubillah
perempuan boros + lelaki boros = masyaallah
????????? fikir2kan lah, dan selamat berpasangan,, hehehe,, 
 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...